Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Bandwidth Management Rules not applying to all Traffic
  •  
Andy Dibble

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I am wondering if anyone can explain this behavior?

We have a Bandwidth Management Rule which is applied to a Traffic Rule to reserve 70% of the given link applied to all Internet Interface. However it seems when I look in active hosts, not every connection is being caught by the bandwidth management rule, even though the traffic being applied is the same for every connection.

You can see this in the image attached. An example is when I browse to www.speedtest.net, the Bandwidth Management Rule is not being applied to it or all the Ad links contained in the site.

I have noticed this behavior on other hosts and sites also, but speedtest.net was a good example which I could replicate.

Any idea's?

./fa/4785/0/

Previous Topic: Problem with some sites when use kerio firewall
Next Topic: how to go to kerio ssh ?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Dec 11 03:56:06 CET 2018

Total time taken to generate the page: 0.73530 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.