Home » OLD forums » DE Kerio Connect » Exchange 2013 auf Win10-Client
  •  
StephanWeber

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hallo zusammen,

wenn ich auf Win10 mein LTE eingeschalten habe (und keine Verbdindung über WLAN), dann ist der Kerio-Connector automatisch auf Offline.
Ich kann das auch nicht ändern - auch nicht, wenn ich bei "Senden/Empfangen" den Knopf "Offline arbeiten" einmal aktiviere und danach wieder deaktiviere (das hat im letzten Jahr geholfen).

Hat jemand eine Idee?

Aktuell kann ich Kerio nicht benutzen, sobald LTE auf dem Laptop aktiv ist.

Danke.

VG, Stephan.
Previous Topic: Umstellung von POP3-Einsammler auf echten MTA
Next Topic: Kerio Backup TimeMachine?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 16 20:43:48 CEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.82683 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.