Home » Kerio User Forums » Kerio Operator » MyKerio Backup Broken
  •  
fishtech

Messages: 516
Karma: 16
Send a private message to this user
Operator version 2.6.0.

Backups to MyKerio started failing over the weekend.

Integration > MyKerio shows Disconnected. Kerio Operator is trying to establish connection with MyKerio.

No config was changed.

Anybody else having problems.

I am out of maintenance/subscription period btw... is that the problem?

ft.
  •  
stevesmith27

Messages: 6
Karma: 0
Send a private message to this user
I am also get the same issue. Please help me too!!
  •  
fishtech

Messages: 516
Karma: 16
Send a private message to this user
Mine is still broken.

Is your license/maintenance current?

Not sure if that is part of it but I have not yet renewed.

ft.
  •  
fishtech

Messages: 516
Karma: 16
Send a private message to this user
FWIW, I renewed the software license and backup is working again.

ft.
Previous Topic: What does value for QoS Indicate?
Next Topic: Busy as BLF for other users
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Oct 16 17:59:22 CEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.80913 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.