Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » MyKerio » Captcha and SSL error (Captcha.png is missing using mykerio and update registration info)
  •  
Richard Overhaus

Messages: 3
Karma: 1
Send a private message to this user
also SSL import won't work using mykerio. both functions are ok using web-admin directly. Server OS Windows and Linux, client OS MacOSX, browser Chrome and Safari. Any hints?


Richard Overhaus
Overhaus Datentechnik GmbH
Kerio Certified Partner
Germany
  •  
jhtinc

Messages: 39
Karma: 9
Send a private message to this user
Same issue here. This has been going on for a while now.
  •  
Tech1UAE

Messages: 21
Karma: 0
Send a private message to this user
I'm having the same problem with Captcha. Anyone know a fix?
Previous Topic: MyKerio iOS app
Next Topic: NEW release of MyKerio
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Sep 26 07:11:11 CEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.73175 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.