Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KMS/KOC/Outlook2003 - Voting Buttons don't appear/work
  •  
peterj

Messages: 852
Karma: 1
Send a private message to this user
I am using Outlook 2003 and KOC6.0.3

I have noticed that if I create an email and try to use the Voting Buttons they do not appear - I have tried sending from different clients and also receiving on different clients & no luck.

Is this a feature that should work? I believe you can normally use this when using IMO if you don't have exchange server.

I also imagine this uses the same technology as the meeting request buttons which work fine...?

  •  
peterj

Messages: 852
Karma: 1
Send a private message to this user



kerio tell me this is bug number 4171

Previous Topic: KMS Custom Spam Rules checking email body?
Next Topic: Outlook - Move Folders
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 12:19:24 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00336 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.