Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Re: German Special Characters (Unicode - )
  •  
awj4

Messages: 79
Karma: 0
Send a private message to this user
I´m having the same problems with the danish letters.

I have created a support note, but I have not heard anything yet.

Anders.

----- Original Message -----
From: EPS_ <joerg.estein<at>gmx.de>
To: kms<at>forum.kerio.com
Sent: Tue, 2 Nov 2004 08:54:36 +0100
Subject: [kms] German Special Characters (Unicode - )


>
> hi,
>
> just installed kms 3 days ago and are very impressed. at the moment i use it on
> my own, so i didn't saw any greater bugs, yet...
>
> but there is a problem with writing emails, which include the germany special
> characters ö ä ü
>
> received emails work (mostly) without any problem, but sending is a problem. the
> recipient got only garbage at this location in the mail.
>
> somebody now how to fix it?
> with this "bug" it's impossible to use the full-version in our office...
>
>
>



Previous Topic: archive folder
Next Topic: WAP
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 16:43:31 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00363 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.