Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Normal behavior or mis-configured server? (Security)
  •  
jeffrey87

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
We are still receiving e-mails that appear to be from our domain, but looking at the headers it displays the real sender and domain.

IS this normal behavior, or is this a misconfigured e-mail server?

Running version 9.2.7

This appears to be an issue with not having Sender Policy enabled. This was setup on SMTP in Exchange by default, but apparently you have to enable it in Kerio.

Thx.

[Updated on: Fri, 14 December 2018 23:55]

Previous Topic: Autodiscovery is it possible
Next Topic: 9.2.8 beta release notes?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Jan 17 21:50:14 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.75580 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.