Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problems with suse 9.1 or 9.2 and kerio mail server for linux
  •  
heze54

Messages: 220
Karma: 0
Send a private message to this user
I've donwloaded the rpm file and installed it....this ok, but when I've ran level editor and swich on "start" the server.. this message is showed...........


/etc/init.d/keriomailserver start ha producido 127 (error no especificado):
Starting Kerio MailServer: /etc/init.d/keriomailserver: line 46: daemon: command not found


And when I refresh the status...


/etc/init.d/keriomailserver status ha producido 127 (error no especificado):
/etc/init.d/keriomailserver: line 93: status: command not found


What can I do? I'm testing this software on this system..


Thx...best regards
heze54
Previous Topic: Kerio Mail Server Serving Web Pages
Next Topic: AD user authentication
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 01:27:21 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00344 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.