Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Kerio 6.05 - first impression
  •  
jonbrain

Messages: 305
Karma: 0
Send a private message to this user
Just installed on OS X Server 10.3.6.

So far seems really good. Updated from 6.04 with no problems and without a restart.

Speed off Outlook and Webmail seems more responsive. The main thing for me is people getting an error every now and again when sending email though Outlook. I have been told this has now been fixed.
  •  
johbar

Messages: 22
Karma: 0
Send a private message to this user
I am busy downloading it as we speak. Hopefully that S&R problem has been sorted out.

Thank You KMS Team >:}

Mother is the name for God on the lips and hearts of all children
  •  
mikeh

Messages: 18
Karma: 0
Send a private message to this user
Well I have a major problem under 6.0.5.

Every time we try to send get an unknown error. It is pointed to the correct store and so far nobody has any ideas. I will try to get this installed asap see if it helps.

First install of Kerio for PC's so customer wasn't happy - The macs work fine.
  •  
sedell

Messages: 1168
Karma: 1
Send a private message to this user
No fixes to KOC? I was really hoping the message stuck in outbox problem would be fixed.

-----Original Message-----
From: kms-owner<_at_>forum.kerio.com [mailto:kms-owner<_at_>forum.kerio.com]On
Behalf Of mikeh
Sent: Tuesday, December 14, 2004 7:45 AM
To: kms<_at_>forum.kerio.com
Subject: [kms] Re: Kerio 6.05 - first impression



Well I have a major problem under 6.0.5.

Every time we try to send get an unknown error. It is pointed to the correct store and so far nobody has any ideas. I will try to get this installed asap see if it helps.

First install of Kerio for PC's so customer wasn't happy - The macs work fine.





  •  
tek_san

Messages: 110
Karma: 0
Send a private message to this user
I just installed it over my 6.0.4
As usual: KMS update works great no probs at all.
I have the impression that the webinterface is a bit faster.
Other stuff like KOC I haven't tested, as we do not use it.
regards

Oliver

KC 7.3.1, Win2003 in vsphere 4.1, store drive attached via iSCSI, OS drive attached via NFS.
220+ IMAP Accounts: 210 OSX Mail /Entourage Clients, 10 Outlook 2003 KOC Clients - iPhones, Nokia E66, HTC 4350
Archive:EMA Appliance, SpamFilter: Nospamproxy
  •  
sedell

Messages: 1168
Karma: 1
Send a private message to this user
View changes seem to work. Grouping still doesn't, but other changes stick now. Can finally turn off the preview pane.

Scott
  •  
Gidigan

Messages: 14
Karma: 0
Send a private message to this user
I've just updated from KMS 6.0.4 to 6.0.5 and we got an authentication failure. I'm not able to connect with the administration console and not a single user could connect to its postbox. I had to downgrade to KMS 6.0.4 again, that was horrific! Mac OS X 10.3.6.

Regards,

Oliver
  •  
jonbrain

Messages: 305
Karma: 0
Send a private message to this user
Did you try restarting your OS X server? I have had this happen before and it has been Open Directory crashing. After a restart it was fine.
  •  
Gidigan

Messages: 14
Karma: 0
Send a private message to this user
Yes, I did a restart but still have the same problem. Even on a testing Mac.

Regards,

Oliver
  •  
sonofcolin

Messages: 483
Karma: 0
Send a private message to this user
IP binding is now possible on OS X except no service will start unless the 'all address' option is selected. WTF!
  •  
Gidigan

Messages: 14
Karma: 0
Send a private message to this user
Where is this option "all adress". Please specify!

Regards,

Oliver
  •  
peterj

Messages: 852
Karma: 1
Send a private message to this user
I disagree with Jonbrain.

KOC seems slower - particularly calendars & contacts - perhaps because of the saving of views.

Many of the bugs I have are still not fixed in this release......

  •  
mangoboom

Messages: 5
Karma: 0
Send a private message to this user
Gidigan,

Have got excatly the same problem - how did you solve this - I can't connect to the admin console now either...

I've reinstalled 6.0.4 again

thanks
  •  
Gidigan

Messages: 14
Karma: 0
Send a private message to this user
Yes, I reinstalled KMS 6.0.4 here on Mac OS X 10.3.6. The KMS 6.0.5 for Mac OS X is not longer online fpr downloading. Pavel from Kerio told me to contact technical support.

Regards,

Oliver
keywerks

Messages: 73
Karma: -2
Send a private message to this user
What did the technical support told you? Do they know how to fix this?

*************************************
PHPStar - the missing gear in your web engine
Visit http://phpstar.keywerks.de
*************************************
Previous Topic: Active Directory Password
Next Topic: 6.0.5 - it works!
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 04:16:07 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00836 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.