Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » WebMail is not working pls help
  •  
dineshb

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Dears,

We are grtting error in webmail

Fatal error: Call to undefined function: kerio() in C:\Program Files\Kerio\MailServer\webmail\default\login.php on line 4

[Updated on: Wed, 26 January 2005 14:41]


Dinesh
  •  
sirjosi

Messages: 71
Karma: 0
Send a private message to this user
do you have a backup of the original php file? if not install kerio on a different machine and get the php file from that. Sounds like you may have altered the login.php too much, or it got corrupted.

pay it forward
-sirjosi
  •  
dineshb

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Tried New installation, stiil same problem. where im wrong is it because im using admin user and pass or i have to use some other users to login on webmail

pls give us more info

Thanks

Dinesh
  •  
sirjosi

Messages: 71
Karma: 0
Send a private message to this user
can you run any php file at all?

pay it forward
-sirjosi
  •  
Mayk

Messages: 105
Karma: 0
Send a private message to this user
sirjosi wrote on Thu, 27 January 2005 18:01

can you run any php file at all?


indeed. CAN you run php files ?

try this :

make a file called info.php and pu the following in that file :

<?php
phpinfo();
phpinfo(INFO_MODULES);
?>


By running this file in your webbrowser, you can check you configuration..



hth
Mayk

  •  
dineshb

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Dears,

I m able to run this php files but no luck in webmail same error, should i try new version.

Thanks in Advance,

Dinesh Bhandare

Dinesh
  •  
Mayk

Messages: 105
Karma: 0
Send a private message to this user
i don't have a clue

what webserver do you run ? any hints in the log files maybe ?
Some get command that goes face down because of a missing file or something ?

  •  
dineshb

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

It seems if any webserver is already there before we install kerio mail server, the kerio mail servers HTTP service is stpped due to port 80 is already in used, after running it on another port it started.

Thanks

Dinesh Bhandare.

Dinesh
  •  
Mayk

Messages: 105
Karma: 0
Send a private message to this user
dineshb wrote on Fri, 04 February 2005 08:49

Hello,

It seems if any webserver is already there before we install kerio mail server, the kerio mail servers HTTP service is stpped due to port 80 is already in used, after running it on another port it started.

Thanks

Dinesh Bhandare.


aaah.. logical..

simple sullotion, just configure the http listener from kerio on
1. a different port
2. a different nic

i use apache on port 80, and have the trail from kerio for evaluating on 8001 .. works like a charm.

but eprhaps, if you don't use ssl on apache, try https with kerio.. secure connections.. :)

Previous Topic: Custom login page
Next Topic: Still existent Problems with KMS and KOC 6.07
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 21:32:22 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00451 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.