Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Can't install OL connecter
  •  
boy arnold

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi guys

I'm just trying out Kerio to see how it goes but can't get the OL connecter to install.

Getting the error:

Failed to detect the installation requirements (code: -5).
The application requires at least Microsoft Outlook 2000 SP3, XP SP2 or 2003.

Thing is Outlook 2000 SP3 IS installed. Tried on several machines to no avail...

Anyone had any experience of this before??

Thank you : )
  •  
Mayk

Messages: 105
Karma: 0
Send a private message to this user
i had the same thing, try recreating the Outlook profile.. delete the old one, and make a new one..

HTH
  •  
boy arnold

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks for that mate, this is happening on freshly installed systems before its even created a profile...

From reading a few threads on here, Outlook 2000 doesnt sound too clever an option...
  •  
Mayk

Messages: 105
Karma: 0
Send a private message to this user
boy arnold wrote on Tue, 01 March 2005 16:18

Thanks for that mate, this is happening on freshly installed systems before its even created a profile...

From reading a few threads on here, Outlook 2000 doesnt sound too clever an option...


no it doesn't, but 2003 is worse in some cases.. Mails getting stuck in the outbox and stuff, verry confusing..

i'm testing some different versions, and somewhere in another thread i posted an overview of my findings regarding outlook versions and KMS/KOC versions..

thread : http://forums.kerio.com/index.php?t=msg&th=4961&star t=0&S=5499ebfe014f680181c16eff6da6d381&SQ=222937a959 47f228f72034874813a08a




[Updated on: Thu, 03 March 2005 12:30]

  •  
lebobo

Messages: 57

Karma: 0
Send a private message to this user
Try to setup you OS to English language in regional settings...
  •  
genders

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I had the same problem.
Just deinstall office 2000
Then reinstall office 2000 again
Apply SP3
Then install Kerio Outlook Connector.

It worked for me.

Previous Topic: KMS 6.0.8+KOC+MS OL 2003/XP = Corrupted items
Next Topic: Mail sat in queue
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 13:57:59 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00408 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.