Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problems sending from client
  •  
snow

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
I have clients w/ outlook.. pop3 trying to send emails.
Some are having problems sending. Some go through..others don't
All users are on our local lan and are setup to log in with security. I have been getting the following messages on our email server about every 3 minutes or more for 2 days
[03/Mar/2005 15:56:04] SMTP server connection from gh-pat.xxx.com lost: (0) The operation completed successfully

This particular user can't send anything
The user gets this message:
Task 'mail.xxx.com - Sending' reported error (0x8004210B) : 'The operation timed out waiting for a response from the sending (SMTP) server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'


Anyone else having this problem?
Previous Topic: Outlook Journal
Next Topic: Spam file does not seem to work
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 08:41:10 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00314 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.