Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Spam file does not seem to work
  •  
wayneb

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I have the following options set on the server for the 6.07 version. Under "Spam Filter" i have enable SpamEliminator Rating checked, under "Action" i have my rating set to "5.0". Then i have "Silently discard message" checked for the next two options. Now when the spam comes in, i can see in the log that it recognizes it as spam, but it does not delete anything. What am i missing here? Can someone explain this to me?

Appreciate the help.


Wayne.
Previous Topic: Problems sending from client
Next Topic: Kerio MailServer 6.0.8
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 15:16:34 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00534 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.