Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » 2 interfaces NAT, different LANs
  •  
leodf

Messages: 16
Karma: 0
Send a private message to this user
I disagree from the last user.

I had working for more than 6 months one kerio with 3 WAN on 3 different IFACES.

But suddenly it stopped working and I have no idea why...

I had lots of configuration like:

"Upload websites" (like megaupload, rapidshare, alphared, etc) using WAN 1...

"HTTP, FTP, POP, SMTP" using WAN 2 ...

"Others" using WAN 3...

but I have no idea WHY it stopped working Sad
probabily an update from Windows 2003 Server ... because I didn't stalled anything on the computer, I didn't change a single configuration both on Kerio or Windows.

if anyone had this configuration working and stopped and could find a solution I'll appreciate a lot.

Thank you in advance.

Leo
Previous Topic: KWF detecting Internet connections as "Local Connections"
Next Topic: Traffic Policy rule for KWF & Exchange Mail Server?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 02:12:44 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00434 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.