Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problem with Hyperlink in webmail
  •  
lebobo

Messages: 57

Karma: 0
Send a private message to this user
I create a link to a file with KerioOutlookConnector like :
"file://K:\IGC\CORRECTIFS\_MAJ.BAT" and send this email to another user. When this user receive this email with outlook, all is OK but when he open this email with Webmail, the link doesn't work because "file://K:\IGC\CORRECTIFS\_MAJ.BAT" is converted to "file:///K:/IGC/CORRECTIFS/_MAJ.BAT" and this link is not correct ("/" instead of "\").

Could you help me ?
  •  
desquinn

Messages: 145
Karma: 0
Send a private message to this user
the slashes are fine going in that direction. xp or more likely IE handles it if you type in in the address bar

Des Quinn
Previous Topic: emails from AOL marked as spam
Next Topic: KOC 6.0.8 freezes Outlook 2003 with large file attachement
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Mon Nov 20 03:20:21 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00380 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.