Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » cobion
  •  
kinalas

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
why is my cobion filter not working. it says not enabled and even if its checked it is dimmed. i tried to check on adv options but its checked.

help
  •  
sophos9

Messages: 107
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi

Have you checked your license? Its only valid for a period.

Enable Licensing Information in the MESSAGES of the debug log

Hope this helps
Previous Topic: excluding ip addresses from statistics
Next Topic: Problem ...Active Directory and numbers of accounts?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 16:00:36 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00336 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.