Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » errors in VPN server-to-server mode
  •  
thesis

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
using KWF 6.0.11 under win2003server. Two LANs connected with Kerio VPN in server-to-server mode. About 3 days this work fine, reconnecting if connection is broken, autoconfiguring routing tables etc. And suddenly after Nth disconnect tunnel establishes, but no route to remote LAN is added, and I cannot add it manually - error is smth like "VPN adapter is inactive", or tunnel doesn't established at all, but at one of routers I got error 996 - unable to add connection in driver. VPN adapter in "connected" state at both routers. Need help...
Previous Topic: Telnet loses connection
Next Topic: Solution - Real Bandwidth Shaper
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 17:47:56 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00337 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.