Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » WAP
  •  
Jason

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
I was playing around WAP yesterday and got it working on my LG L1400 (Cingular Wireless). Maybe this will help somebody in the future:

I added a bookmark with the following formula:
http://domain[:port]/wap[/username]

You can include the port designation if you are running your web stuff on a port other than 80. You can include the username to save yourself having to key it in.

The only weird thing was that setting up the bookmark and launching the bookmark before my phone is "online" works fine. Once I am online, however, the bookmark returns a "404 - Page not Found" error.

Previous Topic: Webmail calendar bug?
Next Topic: free/busy error
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 08:17:11 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00345 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.