Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Problem with "german Umlaute"
  •  
jakobsoftware

Messages: 4
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

We get eMails with the following source:

-----
X-Mailer: West Wind SMTP 4.0
Importance: Normal
Mime-Version: 1.0
Date: Wed, 6 Jul 2005 10:06:00 +0200
Content-Type: text/plain
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <***********.sul.t-online.de>
-----

Sadly the "german Umlauts" will not be displayed correctly.

Any Idea?

Greets,
Daniel Schmelz
  •  
pwhodges

Messages: 144
Karma: 0
Send a private message to this user
8-bit transmission is all very well, but there are lots of 8-bit code pages. Those headers (as copied) don't define the code page to be used, so how is Kerio (or any other program) to know? The problem is with the sender.

Paul

[Updated on: Wed, 06 July 2005 12:26]

Previous Topic: Kerio's support level
Next Topic: Messages cannot be antivirus scanned
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 07:51:46 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00413 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.