Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KMS 6.0.10
  •  
Tr!une

Messages: 83
Karma: 0
Send a private message to this user
I see the patch 2 for 6.1.0 fixes some problems sending to navy.mil.

I am running 6.0.10 yet and am having problems sending to navy.mil

I am hesitent to switch to a .0 release (6.1.0) because of the bugs. (See the pure virtual function errors and such)

How do I fix the navy.mil issue without adding the 6.1.0 problems?
  •  
sedell

Messages: 1168
Karma: 1
Send a private message to this user
I also had the problem sending to navy.mil. I don't think there is a work-around other than to install the latest patch for the 6.1.0 release.

Scott
  •  
puskas

Messages: 32
Karma: 0
Send a private message to this user
There are several patches for 6.0.10. I believe that there may be up to 5 at present. So one of these patched may help you out.
Previous Topic: a simple way for daily backup on KMS 6.1
Next Topic: Feature Request: Logging Enhancement & Anti-Spam Options
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 03:51:11 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00423 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.