Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Automatic Login doesnt work
  •  
Saschman

Messages: 10
Karma: 0
Send a private message to this user
HY,
I use Kerio Winroute 6.0.4 and wanted to use the Automatic-Login feature based on IP-Adresses for the clients.
This feature doesnt work for the connected clients..they are allways asked for user and password.

Automativ Login only works on the Winroute Machine itself!!

Any help!??

THX
Sascha
  •  
Kerio_jthomas

Messages: 511
Karma: 1
Send a private message to this user
Upgrade to 6.1.2. If it does not work, then contact support by submitting a ticket: http://support.kerio.com

Joshua Thomas
Technical Support Manager
2350 Mission College Blvd, Suite 400
Santa Clara, CA 95054
Phone: (408) 496-4500
Fax: (408) 496-6902
http://www.kerio.com/support.html

Previous Topic: cant restric user from particular mach
Next Topic: Winroute Admin via OSX
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 09:16:06 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00356 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.