Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » bluescreen wanarp.sys
  •  
axel1982

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

i need some help with my "Kerio WinRoute Firewall 6.1.3"
i have a DSL-RAS conenction to my ISP, but if winroute is installed and i want to start the connection to my ISP, i get a bluescreen containing: IRQ_LESS_OR_EQUAL and a hint to wanarp.sys
i tried it at another computer, too, so i dont think it is an hardwareproblem.
on the pc´s is also the agnitum personal firewall installed, could this have something to do with that?

it would be very nice, if someone has a hint for me.

greets, axel

[Updated on: Sun, 04 December 2005 23:56]

Previous Topic: what is the max throughput of Kerio Winroute Firewall ?
Next Topic: Hola a todos
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 00:19:32 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00441 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.