Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Translation problems using nordic characters
  •  
the_moose

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello.

I have a problem, trying to translate the webmail into danish.

Whereever i use the characters "" "" or "" it just displays "?" in the webmail.

I tried to use æ ø and å but i dosnt help.

What to do to solve this problem??
  •  
Petr Dousa (Kerio)

Messages: 150

Karma: 0
Send a private message to this user
Save the characters in UTF-8. More details on http://support.kerio.com/kb/17 .

Petr Dousa
user experience designer, Kerio
  •  
the_moose

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
thank you very very much it worked out just perfect.
Previous Topic: iCal Support For Kerio
Next Topic: can not receive mail
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 09:56:02 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00511 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.