Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Lost tcp/ip/icmp packets
  •  
urik

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
I've a trouble with Kerio MailServer 5.7.5 (and earlier)

Mailserver used with dial-up connection (modem V.90) with Kerio Winroute Firewall or without one.

When some messages (3 and more size >500kb) moved from Mail Queue to Delivery Tasks - the network interface (not modem, but network card) starts drop tcp/ip/icmp packets. Pinging of this interface from any machine from network gives "Reply Time Out".

Them messages delivered - pinging is ok.

Is anybody knows this problem?
Previous Topic: Wrong handling IMAP-filtering for spam
Next Topic: AVG on Linux Problem
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 17 21:58:47 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00436 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.