Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Kerio W/F 6.1.4 problem in Windows Server2003
  •  
farhang

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi to all,
I installed Kerio WinRoute Firewall 6.1.4 in my Windows Server 2003 witch is PDC with DHCP & DNS server.
Now, there is no ping in my LAN computers and server. I added even a new rule with ANY source and ANY DESTINATION with PERMIT, but threr is no ping and any other services avaiale in my LAN.

I installed this KWF in a station computer with that Configuration and all was OK.

Please help me to solve the problem in my server.
Best regards.
Previous Topic: Ban entire countries in traffic policy...
Next Topic: quota
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 00:24:54 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00408 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.