Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Linux Network Setup Question
  •  
cwppi

Messages: 8
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

We have recently installed KMS on a box with Redhat Enterprise Linux 3.0 as the OS. I was trying to set up NIC bonding but have not been successful as Kerio puts this error in the mail log after I turn it on:

"Result: delayed, Status: 4.4.1 Cannot connect to remote host"

The messages just start queueing up until I switch back to the regular network setup. Has anyone tried this and if so have you got it working? Any help greatly appreciated!

Previous Topic: Client Cant Download Emails From Kerio Server
Next Topic: License Manager Still Shows Deleted Users
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 17 22:03:15 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00411 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.