Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Images not showing in e-mail
  •  
crome

Messages: 10
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi,

I have enabled 'display image attachments inline' and 'display images from other websites' but upon opening HTML-newsletters, the images are not loaded. All I see is a bunch of URL's to the images. Other users on the server don't have this problem.

Using webmail to view messages. Using Kerio 6.1.2 on Fedora Core.

Any ideas?

[Updated on: Sat, 04 February 2006 18:07]

Previous Topic: Webmail is slow with HTTPS en IE
Next Topic: What units are RecvTimeout in mailserver.cfg?
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 14:31:50 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00329 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.