Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » ical subscription problem
  •  
mransom

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
I am using KMS 6.1.2 on an Xserve running 10.4.4

I have 7 users connected who publish their ical calendars to the server so that others can subscribe to them. Everything works fine for all users except one who keeps getting "invalid password" errors for the subscription to the same three of the seven calendars. When entering the correct password the calendar stays subscribed until ical is closed. I have re-subscribed the user and checked that the password details are correct. I have repaired permissions on the workstation and dumped the preference files - no luck.... It perplexes me that this is confined to one workstation and I haven't been able to find anything on it that appears to be configured any differently to the others.

thanks

Marcus Ransom

Exponential Design
Melbourne, Australia
Previous Topic: Port Question
Next Topic: Move store folder
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Fri Nov 24 18:00:42 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00345 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.