Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » POP3 Problem
  •  
crapaud

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
There is the problem in POP3 protocol-inspector in last bilds of KWF. If a letter on mailserver have blank fields: subject, to,blank body (sometimes it happends, I don't no why), connect with POP3 server drops. If I turn off p-i on POP3 servise, its OK. But I need kerio AV module to scan POP3!
Sorry for my English (have no practice long time Smile ) I'm offisial registred user. Help me, please! Razz
Previous Topic: port forwarding with kwf
Next Topic: basic configuration
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 14:07:35 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00330 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.