Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » KOC not sending message properly
  •  
dvazquez

Messages: 27
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello,

I have a user that when he sends an email to anybody no matter what the content of body is (sentence, paragraph etc.)The person that recieves the email only gets this in the body:

) The reciever gets a bracket every single time. Does anyone have this problem? Is there a solution to this?

Were running Kerio Mailserver 6.1.3 patch 1 with the latest KOC, Outlook 2003 service pack 2.
Previous Topic: Scan body for key words?
Next Topic: Help me config SMTP
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 14:09:14 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00321 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.