Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Email with missing chaset
  •  
UladZ

Messages: 12
Karma: 0
Send a private message to this user
Hello.

I experience problem reading emails with missing charset in the message's header and body via WebMail. I know the encoding is koi8-r, but WebMail doesn't so it displays it with strange unreadable characters.

Where can I set explicitly which encoding to use for missing charsets?

Thank you,
Vlad.
Previous Topic: Need to have IIS SMTP and Kerio SMTP running together on server
Next Topic: NTLM authentification method question..
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 13:06:31 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00404 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.