Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » login css
  •  
ayates

Messages: 15
Karma: 0
Send a private message to this user
I have been adapting the webmail branding. For me it works best to keep the login.php and just modify the login.css. I have a very nice plain looking login that works exactly as the default one.
I have one problem with the login.css. It is just a general css problem, not a kerio one, but someone here might quickly spot the problem. Yhe place where the logo goes is white, not transparent, so the logo doesn't show. What is wrong with the css so that the logo does not show up? Any help much appreciated.

BODY, HTML {
background: white;
font: 13px Tahoma, Verdana, sans-serif;
height: 100%;
margin: 0;
padding: 0;
}
A {
color: black;
}
#upSpacer {
height: 15%;
}
.contentDiv {
color: black;
text-align: left;
}
.mainTable {
width: 280px;
background-color: white;
border: 10px solid white;
margin: 0 auto;
}
.contentDiv td {
color: black;
}
.logoDiv {
background-image: url(Kerio/gfx/mylogo.gif);
width: 269px;
height: 26px;
}
#logoText {
text-align: right;
width: 257px;
padding-right: 12px;
}
.caption {
font-weight: bold;
}
.small {
font-size: 11px;
}
.input_text {
width: 180px;
}
.error {
color: red;
font-weight: bold;
}
  •  
sedell

Messages: 1168
Karma: 1
Send a private message to this user
The background color of the login box shouldn't matter. The div that contains the logo sits in it, so the background of that should show up since it's "on top" of the other background. One thing to check is to see if it's actually finding your logo:

background-image: url(Kerio/gfx/mylogo.gif);

The url is a relative url, so you would need to have a folder in the default location called Kerio with a gfx folder containing the logo. That would make the absolute url http://mailserver/default/Kerio/gfx/logo.gif, where the default one is http://mailserver/default/gfx/logo.gif.

Scott
  •  
ayates

Messages: 15
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks! I was just being dumb. I had the wrong path. That's why the Kerio logo did not show up either, and I guess wrongly it was being blocked out. Just the wrong path!
Previous Topic: Using Kerio
Next Topic: 4.5.3 Too many recipients
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 17:21:47 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00430 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.