Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Problem with KWF
  •  
fsalazar

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
I have a problem with KWF 6.2.x (also with 6.1.x); when I finish installing everything and configure the rules, everything is working OK! But when I restart the computer I have to Disable then Enable LAN connection to have everything working good again, once I Disable/Enable Lan connection all works great until I have to restart the computer again… any help?

[Updated on: Sat, 03 June 2006 23:46]

  •  
Kerio_ktrumbull

Messages: 597
Karma: 2
Send a private message to this user
Sounds like you have specified a Default Gateway on your LAN interface within Windows. Please make sure that only your Internet interface has a Default Gateway defined.

Kevin Trumbull
Kerio Technical Support Team Leader
http://support.kerio.com
  •  
fsalazar

Messages: 2
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks for the answer, my LAN interface is configured like this:
index.php?t=getfile&id=880&private=0

[Updated on: Tue, 06 June 2006 15:22]

Previous Topic: ICS windows sharing and Kerio Winroute Firewall
Next Topic: Error code (0:10054)
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Tue Nov 21 18:25:52 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00364 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.