Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Control » Lost Email when sent
  •  
westmclaren

Messages: 11
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi everyone!

Winroute Firewall Version: 6.2.1

Does anyone of you experienced this issue? When you send an email, the email that you send is place in the sent items, but the recipient doesn't recieve it.

Any help would be appreciated, thank you


_________________
--=[McLaren]=--
  •  
feite

Messages: 523
Karma: 0
Send a private message to this user
Try it with the protocol inspector disabled for the SMTP/POP rule.
Previous Topic: DHCP Problem
Next Topic: Rules and Policies
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sun Nov 19 17:21:37 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00418 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.