Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » debug level output in logs for POP3 missing?
  •  
papason

Messages: 32
Karma: 0
Send a private message to this user
Seems the there is logs that have POP3 output? The previous had POP3 in debug logs?

Am I missing something here?

-Dee
  •  
winkelman

Messages: 2119
Karma: 3
Send a private message to this user
Did you turn on POP3 logging in the debug log? (right click anywhere on the debug log --> 'Messages...').
  •  
papason

Messages: 32
Karma: 0
Send a private message to this user
Thanks! I had forgotten about that since setting it up on the last version. My bad.

-Dee
Previous Topic: pop3 question regading keeping mail on the server
Next Topic: canot connect to kerio mailserver (*******) authentication fail
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Sat Nov 18 00:23:51 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00425 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.