Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » (NOOB) I started Web services on my server (Mac OS X) now no KMS
  •  
wworsham

Messages: 2

Karma: 0
Send a private message to this user
After I started Web services on the server, I noticed that webmail wasn't accessible any more. So I stopped the services, but I still can get to KMS (at all) from outside the server.

What do I need to do to get it going again?
  •  
Kerio_ktrumbull

Messages: 597
Karma: 2
Send a private message to this user
  •  
My IT Indy

Messages: 1262
Karma: 40
Send a private message to this user
You really should be running webmail with https and not http.

-
My IT Indy
Kerio Certified Reseller and Hosted Provider
http://www.myitindy.com
Previous Topic: Opened folders in Administration Console
Next Topic: Printing or Exporting a List of Mailing List members
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 00:27:54 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00340 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.