Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Spam Rating not working in 6.2.1
  •  
mridenour

Messages: 3
Karma: 0
Send a private message to this user
I upgraded to v6.2.1 last night from v6.2.0. The Spam Rating is now not working. The headers of messages no longer have the "X-Spam-Status" or "X-Spam-Level" lines. Is there a setting that needs to be changed to turn this back on?

A prompt response would be appreciated, as my users are being inundated with spam....
  •  
winkelman

Messages: 2119
Karma: 3
Send a private message to this user
mridenour wrote on Fri, 01 September 2006 14:39

A prompt response would be appreciated, as my users are being inundated with spam....

Tip: call support if you need quick answers...

This forum is not regarded by Kerio as official support channel (as it states when opening topic), but as a way for users to communicate with eachother.
Previous Topic: Account lockout
Next Topic: Relay Denied problem
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Thu Nov 23 16:05:57 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00338 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.