Connect. Communicate. Collaborate. Securely.

Home » Kerio User Forums » Kerio Connect » Thunderbird and SMTP Errors
  •  
matti_at

Messages: 1
Karma: 0
Send a private message to this user
Hi!

I am testing Kerio Mailserver and I have a problem when sending mails via SMTP in Thunderbird.

Whenever I send a mail, there is a dalay of about 5 seconds, befor Thunderbird starts to send and the mailserver writes this line into the security log:

[11/Oct/2006 12:07:30] Failed SMTP login from 192.168.1.100

The mail is always sent correctly but the delay and the log entry are annoying.

Anyone else got this problem?
Previous Topic: German name messes up
Next Topic: Backup and Restore a single mailbox
Goto Forum:
  


Disclaimer:
Kerio discussion forums are intended for open communication between forum members and may contain information and material posted by members which may be useful in learning about Kerio products. The discussion forums are not intended to provide technical support for any specific product. Any information implied or expressed in the discussion forums is that of the posting member. Kerio is in no way responsible for the information posted in the forums, or its accuracy. Kerio employees may participate in the discussions, but their postings do not represent an offical position of the company on any issues raised or discussed. Kerio reserves the right to monitor and maintain the forums to promote free and accurate exchange of information.

Current Time: Wed Nov 22 12:18:50 CET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00337 seconds
.:: Contact :: Home ::.
Powered by: FUDforum 3.0.4.